en
Márvány Építőkő Kft. 6724, Szeged Kálvária tér 32. info @ marvanyepko.hu
Termelés


Gyártásunkba a jelenleg legmodernebb gyémánt szerszámokkal, vizes technológiával dolgozunk, melyek minőségileg és mennyiségileg is hatással van a munkánkra.

 

TermelésMetalika gyártmányú MBT750V-4 Betonkeverő

Az MBT-750V/4-es keverő minden betonfajta keverésére alkalmas. A kavics és cement a keverőedény feletti mérlegben kerül mérlegelésre. Por és folyékony festék adagolására alkalmas, számítógép vezérlésű, ultrahangos mérővel felszerelt 750 literes térfogatú. Automata kivitelű, ferdeszalaggal betonkeverő teherautó is tölthető.

A gépet 2016. 06. 30.-án gyártották.

 

Thibaut T 110L

Csiszoló,-élmaró-, fényezőgép, mely a késztermék végső formázásának előállításához szükséges. A Thibaut géppel jelentősen növelhető a teljesítmény, amely a rendelések precízebb, gyorsabb legyártását teszi lehetővé.

Termelés 

 

Simec FB 725 hidas marógép

TermelésAz alapanyag lapok vágására szolgál. A számítógép vezérlésű, lézeres marógép segítségével ezredmilliméter pontosságú alakzatok készíthetők.

 

Commandulli Speed System

TermelésÉlcsiszoló-és marógép, melynek segítségével lehetővé vált különböző keresztmetszetek kivitelezése. PL: egyenes felület, kiálló, kiemelkedő felület, „bagolycsőr” fel. A kőipar minden területén, természetes kövek, betontermékek és kompozit anyagok terén egyaránt használható.

 

 

 

 

 

Helios seven

helios sevenA megmunkáló központ segítségével látszóbetont, márványt, gránitot, mészkövet lehet megmunkálni, ami jól illeszkedik a jelen időszak divat irányzatához. Jelentős a kereslet a magas igényű látszóbeton elemek gyártásárapl:mosdók, konyhapultok, köztéri bútorok, intarziás motívumok, domborművek, fürdő és konyha profilok.

 A megmunkáló központtal előállított termékek a prémium kategóriás termékek piacához tarozik.

 

Kézi sarokcsiszolók

Különböző íves felületek fényezését végzik velük.

 

Dewoo Targonca

az anyagmozgatást könnyíti.

 

Gépjárművek

Iveco Daily tehergépjármű - Fassi gru SPA. önrakodó autódaruval,

 

Kia, Hunday melyek lehetővé teszik a helyszínre szállítást és anyagmozgatást.